Vlada Srbije i EIB potpisuju Ugovor o garanciji

Bez autora
Sep 27 2010

Prema saopštenju Ministarstva finansija, Evropska investiciona banka i Javno preduzeće “Putevi Srbije” potpisaće u ponedeljak u Vladi Srbije ugovor o kreditu u iznosu od 40 miliona evra, za izgradnju Obilaznice oko Beograda i Ugovor o garanciji izmedju Vlade Srbije i EIB.Ugovore će potpisati ministarka finansija Diana Dragutinović, predsednik EIB Filip Mejstad i generalni direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak. Reč je o kreditu u iznosu od 40 miliona evra, koji će biti odobren za izgradnju dela obilaznice oko Beograda - između Orlovače i Avale, u dužini od 5,4 kilometra...

Vlada Srbije i EIB potpisuju Ugovor o garancijiPrema saopštenju Ministarstva finansija, Evropska investiciona banka i Javno preduzeće “Putevi Srbije” potpisaće u ponedeljak u Vladi Srbije ugovor o kreditu u iznosu od 40 miliona evra, za izgradnju Obilaznice oko Beograda i Ugovor o garanciji izmedju Vlade Srbije i EIB.

Ugovore će potpisati ministarka finansija Diana Dragutinović, predsednik EIB Filip Mejstad i generalni direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak.

Reč je o kreditu u iznosu od 40 miliona evra, koji će biti odobren za izgradnju dela obilaznice oko Beograda - između Orlovače i Avale, u dužini od 5,4 kilometra.

EIB je početkom ove godine potvrdila ministru za infrastrukturu Srbije Milutinu Mrkonjiću spremnost da finansira izgradnju obilaznice oko Beograda, na deonici od Orlovače do Bubanj Potoka, u dužini od 12,5 kilometara, u iznosu od 120 miliona evra. Vrednost celog projekta izgradnje obilaznice se procenjuje na oko 452 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik